Известие

Collapse
No announcement yet.

Пластмасова решетка на задното стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пластмасова решетка на задното стъкло

Здравейте колеги! Днес реших да почистя боклуците,които се бяха събрали под средния стоп. Отворих кората откъм багажника и махнах пластмасовата решетка,която служи за обдухване на задното стъкло(точно под третия стоп),от двете страни има по още две или три такива пластмасови решетки,но тях не съм барал. Когато реших да я сложа,се отчупиха парченца пластмаса и сега стои грозно. Продават ли се такива консумативи и горе-долу на каква цена ? Alfa 156 2.0 TS
    Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark`98

Колкото пъти съм се опитал да поправя нещо козметично, толкова пъти е завършало със счупен чарколяк.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Аз потроших гнездото за филтъра на климатика така. Изпочупиха се маса щифтчета. То с тези прегорели пластмаси. И като го отворих там се беше ляла вода яко от валежите. Дреме ми, писна ми, идеална няма да стане все по нещо излиза и вече се примирих.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Не мисля че ще намериш из магазините, по скоро по автоморгите - аз сега съм пръснал всичко там че свалях цялата кора и третия стоп за затъмняване на задния джам, и още не съм ги оправил, щото искам да направя някой модификации с стиропорни плоскости около тях и задната седалка......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
        X